Trick løbehjul

Trick løbehjul

Vi er så heldige at kunne åbne op for julesalget med et nye løbehjul. Det er faktisk hele 8 stykker med navnet Apollo Trick løbehjul. Alle modeller er bygget så de holder til alle. De er gennemtestet med person brugervægt på op til 100 kg. Og det kunne det nemt klare. Hjulene er 100 mm. hjul og Apollo trickløbehjulene har Flex Fender bremse, Det betyder at dit hjul holder længere uden de såkaldte flatspots.

Flatspots er når der bremses hårdt på hjulet, og der måske kun bruges det samme sted på hjulet. Det gør hjulet fladt i et lille område, men det begynder at hoppe og giver en dårlig kørsel. Flex Fender bremser på et større stykke af hjulet, og slider derfor ikke kun et sted.

Trick løbehjul er sjove at køre på. Det er nemt at få god fart på, og så er det sundt for krop og sjæl.  Har du ikke et løbehjul, så burde du købe et Apollo. Her får du alt hvad du skal bruge. Der er ABEC 9 kuglelejer, så det kører også rigtig fint. Samtidig har det aluminiums kerne i hjulene og lukkede lejer.

Apollo sælges mest i udlandet på E-Bay og på de andre store online markedspladser, der ikke vil sende det til Danmark. Derfor kommer der en hel Container hjem med de forskellige Apollo modeller. Prisen bliver meget lav i starten, så vi kan få navnet slået fast i Danmark. Køb allerede idag.

Senere på året kommer der andre modeller ind og også longboards som de er meget kendt for at producere.

Vores indkøber skrev:

APOLLO er et professionelt longboard-mærke med rødder i Kölns trendy distrikt Ehrenfeld, og står for kvalitetsprodukter der fokuserer på tidens puls.

Et ungt team af designere har sat sig til opgave at genoprette følelsen af ​​at køre på vejen på det bedste gear. Den oprindelige succes skyldes sandsynligvis, at Apollo-holdet hurtigt erkendte kvalitet og design som bærende elementer i fremstillingen. Derfor er Apollo ankommet til Longboard Brands øverste liga
i både kvalitet og design. Ikke mindst af glasfiberdækket, som går igen flere steder i deres topserie.

Tro mod mottoet „Special Boards-Made 4U with knowledge and passion!“