Fidget Spinners PRO

Fidget Spinners er oppe i tiden.

Men hvad er der med de Fidget Spinners siden de er her endnu? De er sjove, ser seje ud, og så virker de afstressende. Jeg vil lige slå fast, at du skal have haft en Fidget Spinner i hånden for at føle hvad jeg skriver.

Allerede i 1993 blev den første Fidget Spinner opfundet. Nogle unge mennesker kunne ikke opføre sig ordentligt, og kastede stem efter politiet. Det var kedsomhed og fustration over deres eget liv og de dårlige kår de havde. Børnene var nogle rødder, men kun fordi de ellers ikke vidste hvad tiden skulle bruges til.

Det var her, at Fidget Spinneren blev et godt redskab for børnene. Efter en kort tid blev de enige om at det havde hjulpet med det nye legetøj. Børnenes agressive fremfærd blev undertrygt af de nye stykker legetøj, og selvom politiet hadede dem, måtte de indrømme at børnene var blevet nogle søde børn. Det var slut med stenkast og der blev brugt meget tid på at forbedre og lave tricks med deres nye bedste ven. Fidget Spinneren.

Desværre blev det ved det ene forsøg, og med tiden blev den glemt. Først mange år efter blev den genfundet af en ung mand. Han fik patent på idéen og siden er det kun gået en vej. Vejen mod succes er også gået meget hurtigt, da læger, psykologer og hjerneforskere har fundet ud af, at den underlige spinner stimulerer hjernen, hjælper på angst og giver ADHD patienter et meget bedre liv. Den kan også hjælpe ved eksamener og til møder, hvor man ofte ville være nervøs.

Den bruges også til teoriprøver og meget andet, men den bliver nu mest solgt til folk, som vil have det sjovt. Fidget Spinneren er lavet af plastic og har kuglelejer indbygget. De fleste kuglelejer er helt i ok med kvaliteten og nogle er endda dem du kender fra dit luksus løbehjul ABEC 7 kuglelejer. Jeg anbefaler at du køber dem med ABEC 7 kuglelejer.

Der har været en masse kopier på markedet, og der er sikkert meget tilbage der ude. Kopivarer flyver ind over grænsen hver dag, og når der kommer noget nyt som alle vil have, ser vi meget skidt komme ind til landet. Der er altid nogen som lader sig lokke, og laver hjemmesider med den ene ting på. Selvfølgelig er der også reelle mennesker, men der er desværre også det modsatte.

Fidget spinneren er kommet for at blive, og med de mange anprisninger, er der stadig mange som står i kø for at købe den. Mange har på nuværende tidspunkt udsolgt, og leverandørerne kan ikke følge med. Heldigvis har jeg selv været heldige med nogle kvalitetsvarer fra England med ABEC 7 kuglelejer, så mandag er der gang i butikken på a24.dk igen.

På nuværende tidspunkt er der 16 forskellige designs, men der kommer flere til efterhånden. Jeg skal ikke leve at disse her sjove spinnere, men fokuserer også på cykler, cykeldele, cykeludstyr og legetøj på hjul. Du er altid velkommen ind på a24.dk for at vores store udvalg af legetøj.

Skriv et svar