Løbehjul med foden i graven.

Løbehjul er hyggelige, men kan også lave problemer.

Når du køber løbehjul, er det vigtigt at købe det rigtige. Løbehjul er som oftest en del af billige tilbud som ryger over disken til nogle få hundrede kroner. Alt ruster, bremser virker ikke og styret knækker.

Er det virkelig sådan du gider spilde dit liv? Jeg så en pige på et løbehjul falde. Folk falder og det gør jo normalt ikke noget. Men denne gang var det noget andet. Styret var knækket og pigen var landet med brystet mod den stump der var tilbage.

Efter nogle dage på hospitalet var pigen over det værste. Der var knækket 2 ribben, en finger var brækket og et øje var blevet meget hævet. Heldigvis var øjet gået fri fra uheldet uden men.  Løbehjulet var købt i et østland, så der var ikke nogen forsikring der dækkede.
Lægen sagde at hun havde haft et ben i graven…

Efter et par måneder med meget sygdom på arbejdet,  blev pigen erklæret helt rask uden men. Det endte lykkeligt, men med et stort underskud på kontoen. Havde hun dog bare brugt et par hundrede kroner mere, var det undgået.

I en dansk shop er der mange regler. Som kunde er du beskyttet mod dårlige efterligninger. Er butikken med i E-Mærket, så er du samtidig økonomisk forsikret. Det kan kun siges igen og igen. Løbehjul og andet fra sydens sol, holder ikke i Danmark. Hvis du smider det ud efter sommeren, er det ikke et problem, men ellers kan det blive farligt.

Der findes mange butikker i Danmark der sælger Løbehjul og mange har egen import. Som køber skal du sikre dig at du kan stole på din butik. PÅ a24.dk har vi kun den ægte vare. Så her kan du være helt tryg. Med venlig hilsen Lars Mikkelsen – ejer a24.dk

 

Skriv et svar