Trampolin på tilbud

Billige trampoliner til haven i luksus kvalitet.

Trampoliner skal være sikre og så skal de være i så god en kvalitet at de kan holde mange år. Derfor har vi fundet et lille, men godt udvalg af de bedste trampoliner på markedet lige nu.

Der kommer et større udvalg når vi finder nye mærker der lever op til den bedste standard. Vi går ikke på kompromis, så der er nogle krav der skal opfyldes før vi tager dem ind i sortimentet. Prisen er ikke et krav, men vi vil selvfølgelig også kigge efter de gode tilbud. Så længe det ikke går ud over sikkerheden.

Samlinger skal være sikre og må ikke være skarpe. Fjedre skal der være mange af, så de ikke bliver trætte eller knækker. Fjederteknologien Eurospring, går i gen på de mærker vi fører. Der skal være en stor kantpude, så børn og voksne ikke slår sig. Vi skriver også altid anbefalet maksimum vægt. Det er så du kan føle dig sikker.

Vælg den sikre udgave, frem for den billige.

Vores trampoliner er altid godkendte af myndighederne med de kendte sikkerhedsmærker.

  • Sikkerhedsstandarder: ASTM (USA) og TUV (EU)

I USA er den også godkendt med en ASTM mærkning, og det giver endnu en forsikring på et godt produkt. Det er meget bekosteligt med en certificering, så hvis der er tvivl, bliver trampolinen ikke godkendt med de almindelige sikkerhedsmærker.

Børn elsker trampoliner.

Derfor skal du altid sikre dig at den du køber er godkendt. Børn elsker trampoliner, og har du først købt en trampolin, ser du ikke dine børn mere. Spøg til side… men de hygger sig helt vildt når der er mulighed for at hoppe på den. Du må jo også gerne tænke på at børnene får en masse motion og bliver sunde og raske af at bruge lungerne i den friske luft.

Da jeg var barn havde naboen en trampolin. Den blev brugt i timevis, og vi andre nabobørn var helt vilde for at prøve. Det fik dog aldrig lov til, for naboens børn var piger, og vi var drenge. Det turde de trods alt ikke. Hvis du ikke siger det til nogen, så listede vi alligevel der ind gennem et hul i hækken når de ikke var hjemme. Vi nåede altid ud igen før naboen kom hjem på nær en gang. Der så pigerne os, men sagde aldrig noget til forældrene.

Den gang var det en meget dyr fornøjelse at købe trampolin. Det var med andre ord, vildt dyrt. Men i dag kan du købe en kæmpe trampolin for 6000 kr. som er sikret på alle tænkelige måder. Havde jeg haft børn i den rigtige alder, skulle de have en trampolin. Desværre havde vi ikke plads i haven da børnene var i den rigtige alder, så vi måtte nøjes med et gyngestativ.

Når du køber en rigtig trampolin, står den fast. Det er ikke som de små trampoliner du ser komme flyvende i vinden når der kommer en Bodil eller en anden stærk storm. Der er sket så meget siden de billige trampoliner kom i butikkerne. Her var det kun prisen der skulle være billig og så var der udsalg på de billige modeller hele tiden. Jeg tror stadig de billige mærker bliver solgt, men de gode solide kvalitetstrampoliner bliver mere og mere almindelige.

 

Skriv et svar