Kamera glas på Samsung S7 ødelagt.

Min Samsung S7 har en ødelagt kameralinse. Uden at have været tabt.

Man tror det næppe, men en tur i lommen på jakken gav et ødelagt kameraglas på min Samsung S7 Edge. Når man kigger godt efter på nettet, har flere forbrugere prøvet at få deres telefons kameralinse ødelagt uden at telefonen har været tabt. I andre lande har der været forbrugerorganisationer ind over problemet, men Samsung nægter at det er en fabriksfejl på Samsung S7´s kamera.

Du kan læse mere om problemet her: http://www.digitaltrends.com/mobile/samsung-galaxy-s7-shattered-camera-glass/

Der har været fejl længe.

Helt tilbage til sidste år har der været problemer med telefonens kameralinse. Det ligner et skudhul som optræder på mange brugeres telefoner. Der har været en stigning af problemerne på telefoner der bruger beskyttelsescover. Det er ikke til at sige hvorfor, men måske kan spændinger forårsage problemer med telefonen. De fleste har aldrig tabt deres mobiltelefon.

Mange oplyser at mobilen har ligget i lommen på vej til arbejde eller andre steder, og når så telefonen skal bruges, kan den ikke fokusere og laver fejl. Det er her man ser det underlige skudhulslignende brud i glasset. Det er svært at skulle undvære telefonen, og strengt taget er det måske ikke nødvendigt at bruge kameraet, men telefonen er ikke vandtæt med det smadrede glas, så det kan meget hurtigt blive dyrt.

Er din mobil forsikret ?

Har du din mobil på et abonnement fra Telia, kan din forsikring betale for at få udbedret skaden, Der er en selvrisiko på 400 kr. men det er billigere end at betale selv. De fleste reparatører tager fra ca. 700,- kr, og op til omkring 1200 kr. Det er så et engangsbeløb for at få lavet telefonen, tænker du, men der er blevet indberettet flere eksempler på at telefonens kameraglas går i stykker flere gange, og så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Samsung vil stadig ikke høre tale om en fabrikationsfejl, men hvis vi er nok der påpeger problemet, er de måske nemmere at få i tale fremadrettet. Jeg får snart min telefon tilbage, og håber at den holder. Jeg kan ikke undvære den, da jeg ofte bruger kameraet til at lave billeder til min cykelbutiks hjemmeside A24.dk og uden kameraet bliver det jo en lidt tam hjemmeside i længden.

Det er ikke sikkert at det stopper her.

Jeg kan kun anbefale at du går videre med din telefons problem. Selv på Samsungs brugerside, er folk begyndt at komme med indlæg om det knuste glas. På Facebook og ved en søgning på Google kommer der også flere sager op.

Skriv et svar