Løbehjul på en ny måde.

Er du mester på løbehjul eller foretrækker du cyklen ?

Her på shoppen A24.dk har vi fået en masse nye modeller ind på siden. Den største nyhed er, at vi har fået en dansk leverandør som kan levere legetøj på hjul i alle mulige afskygninger. Det drejer sig om skateboard, skøjter, longboard, rulleskøjter, forbolde, fodboldmål, bordtennis, bobspil, løbecykler, gå-cykler, barnevogne og meget andet legetøj til børn.

Selv om du foretrækker at cykle på din cykel til hverdag, er der sikkert noget af ovenstående der kan gøre dig interesseret. Der har været meget stor forespørgsel på trickløbehjul og de lidt mere farvestrålende lyserøde modeller til pigerne. Sidstnævnte har en lille støttefod og er monteret med lys og nogle gange endda en lille sød ringeklokke og cykelkurv. Trickløbehjulet er efterhånden blevet så stabilt i opbygningen, at der tilkøbes reservedele til løbehjul, som hjul og ABEC kugtelejer.

Trickløbehjulet skal overholde nogle små detaljer.

Er du mester på et løbehjul er du sikkert klar over at der er nogle få detaljer der er meget vigtige, for at det kan holde, og er rigtig godt at køre på. De små hjul gør det nemmere at lave hurtigere drejninger og holder bedre til hop og spring. Trickløbehjulet må heller ikke kunne bukkes på midten, da det giver en følelse af at det ikke er helt stift. En sammenfoldning kan være praktisk, men ikke når du laver tricks.

Priserne varierer meget på de forskellige modeller, men gå altid efter et godt og solidt mærke. Hudora, Zink, My Hood, Slamm, Sparta, Phoenix, Nils, Black Dragon, B:Pro, Scoot&Ride, Fuzion og mange andre der holder til at blive brugt. Her har jeg bare valgt dem der findes på A24.dk og som jeg kender og kan stå inde for.

Billige løbehjul på tilbud.

Det kan være svært at se hvad der er billigt og hvad der er meningen med de endeløse tilbud der findes rundt omkring på nettet. Tiden hvor leverandøren kunne diktere prisen er heldigvis slut. (Næsten). Derfor er de begyndt at sætte anbefalede salgspriser på i stedet for at diktere. Derfor er priserne næsten altid ens. På A24.dk skifter vi lidt rundt på de gode tilbud, og har altid varer under normal pris. Vi vil ikke dikteres af leverandøren.

Vi importerer selv en del af de varer som findes på shoppen. Det gør at vi kan springe mindst et detail led over. Det giver dig billige priser og gode tilbud på legetøj. Vi har valgt at der ikke skal være prisgaranti på varerne. Prisgaranti er alligevel for besværligt, og mange gange er det forbrugeren der skal bevise, at en konkurrent har varer på lager, og at det ikke er begrænset tilbud eller andre finurlige måder at sætte en vare ned på.

El-giganten har prisgaranti, men alle deres vaskemaskiner, køleskabe osv. har fået deres eget varenummer, for at man ikke direkte kan sammenligne prisen, og så går det smarte jo af. Det er selvfølgelig endnu en fordel ved at være en kæde. Så derfor siger A24.dk nej til prisgaranti på varerne. Og så tror vi at de fleste kunder selv kan finde ud af det. Man skal jo også være tryg ved butikken.

Skal løbehjul have store hjul ?

De store hjul hjælper dig med at få en rigtig høj fart på. De store hjul er også meget nemmere at styre hen over de små huller og forhindringer du kører over. Du skal heller ikke bruge så meget energi på at skubbe dig selv af sted. De store hjul gør også løbehjulet nemmere at dreje med. Der er rigtig mange fordele med de store hjul. Derfor kaldes de også transportløbehjul, da både den store fart og den nemme måde at styre på, tiltaler mange forskellige mennesker. Specielt voksne elsker udgaven med store hjul.

Hudora har de fede modeller og er mest til transport og til løbehjul der kan sammenfoldes. På engelsk hedder det Scooter og Scooter er det som du skal søge efter, hvis du vil undersøge mere om emnet i udlandet. I Danmark er scooter en knallert, men læg mærke til hvordan at modellernes design kunne ligne et løbehjul med motor. Forøvrigt er det ikke lovligt at køre løbehjul med motor på offentlig vej. Så det skal man jo lige være opmærksom på.

Skriv et svar