Legetøj til børn

Børn skal have legetøj der inspirerer.

Når man selv har børn, er det nok en helt normal følelse at børnene skal have det bedste af det bedste, men desværre kan det godt være svært at finde. I de almindelige butikker har de masser af legetøj, men sjældent noget der holder til at blive brugt hver dag. Derfor er det vigtigt at købe det rigtige.

Jeg så en lille dreng stå nede i den lokale legetøjsbutik med et løbehjul, der var knækket der hvor man kan bukke det sammen. Ekspedienten kom med en lang forklaring om, at et billigt løbehjul ikke kan holde til at bruges hårdt, til den pris. Jeg tror faktisk barnet var ligeglad, for han ville jo bare ud og lege. Moderen tog det grædende barn under armen, for butikken ville ikke hjælpe.

Jeg har selv børn, hele 2 stykker, så jeg har set det flere gange. Prisen er rigtig, men kvaliteten er ikke så god. Derfor går jeg nok lidt mod strømmen, når jeg nu har startet salg af kvalitets legetøj på hjul. I min webshop a24.dk har jeg prøvet at fokusere på god kvalitet, og så er kineser legetøjet smidt på porten. Der er sikkert noget jeg ikke har set, men det skal have en god kvalitet for at ligge på webshoppen.

En god dansk leverandør siger at longboard bliver det næste salgshit. Det er ligesom et skateboard, men bare længere. Det er spændende om han får ret. I USA var det et hit med longboardet sidste år, og det er typisk en god indikation på at det også kommer til Danmark. Sidste år solgte jeg mange waveboards, men om det også bliver et hit nu, det må vi vente og se på.

Sidste år i Spanien og Italien var der en ny trend. Løbehjul med tre hjul. Ved at placere to hjul oppe forrest under styret, kan børnene bedre holde balancen, og kan derfor allerede som små, køre på løbehjul. Løbehjul er nok det legetøj som har holdt længst. Allerede i 70´erne var folk vilde med løbehjul. Alle børn havde et, og med undtagelse af et enkelt andet sjovt legetøj, var det nok det der var mest populært.

Det andet legetøj som var alle mands eje, var en stang med fjeder på. Der var to pladser til fødderne, og så var du hoppende på kængurustylten. Sjovt og rimelig hurtigt at lære. Jeg ved ikke om de findes idag i 2017, men mon ikke der er nogen som sælger dem. Det kan jo være at jeg selv skal tage dem ind i sortimentet.

Hvis du køber skateboard eller et stunt løbehjul, så findes der en masse seje skaterramper og en masse Grind Rails til tricks. Det bliver hurtigt en god dag med seje stunts og fede hop. Det er samtidig en genial gaveide til børn der kører meget på bane. Så kan man også træne der hjemme. Sammen med vennerne er det fedt, når man ikke skal længere end til vejen, gården eller i haven.

Jeg lover at lave nogle fede tilbud til dig 🙂

Skriv et svar