Trækvogne til børn og voksne.

Trækvogne til børn og voksne.

Du kender det sikkert fra børnehaven. De kommer trækkende med en stor dejlig trækvogn med 4 børn i kassen. Den er smart, for der er plads til både tasker, madpakker og op til 4 børn. En trækvogn er ikke kun til børnehaven, for nu kan den også købes for billige penge hos a24.dk

Før i tiden kunne du kun købe den, hvis du var pædagog eller skolelærer, men markedet er nu givet frit til alle der har børn. Derfor er priserne også blevet ganske rimelige for en trækvogn til f.eks. 4 børn eller en trækvogn til 3 børn.

Hjulene kan enten være de faste hjul som aldrig kan punktere, eller de mere behagelige hjul med luftringe. En trækvogn med luftringe er måske lidt i luksusklassen, men det er nu alligevel rart med luft i hjulene. Den er også nemmere at trække, når der er børn i vognen.

De billige trækvogne på tilbud koster ikke over 500,- kr. men der er altså heller ikke så meget luksus. Vognen må vist mest betragtes som en legevogn. En legevogn i træ, holder ikke helt så godt som de vogne der er lavet til institutionsbrug. Det er stadig træ, men i en meget bedre kvalitet.

Når børnehaven køber en trækvogn, er der et par ting de gerne vil have. Vognen skal være CE-godkendt, og må ikke kunne vælte børnene i vognen. Heldigvis er det standard for de trækvogne vi sælger til børnehaver og institutioner. Så der er ingen problemer med hensyn til CE-godkendelsen og sikkerheden.

Vi importerer selv (gennem en kollega i branchen), så prisen er i orden hver gang, og kvaliteten er nøje udvalgt på de modeller som vi har valgt at føre. Det giver også tryghed i købet, og så kan de leveres fra dag til dag fra det store lager i Jylland.

Vi går meget op i hvilket træ der er brugt til produktionen. Derfor bruger vi kun skandinavisk kvalitets træ til de dyre modeller. Det er jo vigtigt med holdbarheden i det danske klima, som nogle gange kan være hårdt for tingene.

Skal du bruge mange trækvogne, kan vi måske kigge lidt på prisen. Hvis de skal leveres samme sted, vil vores fragtomkostninger være mindre, og det skal jo selvfølgelig komme dig til gode. Du kan altid ringe til os, eller sende en mail for at få et godt tilbud.

Du kan godt bruge EAN-nummer, men det er noget vi godkender fra gang til gang. Du ringer bare. Vi leverer normalt næste dag, og hos a24.dk, er du sikker på at du ikke bliver forstyrret med opsøgende salg. Det er dig der bestiller og OS der siger TAK for ordren.

Skriv et svar