SEO tips og tricks 2017 – Top 10 på Google

Top 10 på Google tak…

Hvis du vil ind i top 10 på google, er der nogle ting du ikke kan gøre så meget ved. Det kan din dyrt købte webmaster heller ikke gøre så meget ved. Det er statistikker der tæller. Der er mange som spørger hvornår en side ranker.

Ved at tage og undersøge forskellige gamle sider, kan du se historikken bag deres tur til de gode resultater. Ahref har lavet en ret stor undersøgelse der kan hjælpe på vores opfattelse af ranking på Google. Alle hjemmesider kan ikke sammenlignes, da der er stor forskel på hvor meget de gider lave selv.

Hvis du tager fat i de sider som ligger TOP 10 på Google, er der rigtig mange af dem der har ligget der i mindst 2 år før de er røget på TOP 10.  I.flg Ahref er der 5,7 % der hurtigt gik fra ingenting til den før omtalte topplacering mellem de 10 første på side 1.

95 % kunne ikke klare turen op på de gode pladser. Og så drejer det sig om 2 millioner sider. De sider som ryger op med gennemsnits fart bruger  op til 182 dage. Det er kun “low” volumen søgeord som kommer på plads i løbet af de første 182 dage, og dem der ikke klarer sig så godt som de 5,7 % tager meget længere tid.

Den mest heldige, men også rimelige tid, vil være omkring 6 måneder. Men husk at det også er meget leg med tal. A24.dk kom lyn hurtigt op på nogle få søgeord. Nogle var promoveret via andre sider, men de fleste var bare almindeligt hårdt arbejde.

Prøv at søge på ethjulede cykler. 4 – 7 og 8 på side 1 er mine sider og på side 2 er der 8 og 10 som er mine sider. I skrivende stund har A24 ligget her godt et år.

Noget må jo være gjort rigtig. Og flere af siderne beskriver hvordan man kommer igang med en ethjulet cykel.

Se siderne her under:

Ethjulede cykler tips og tricks

ethjuledecykler.dk/

 Så kan det ikke mere være en hemmelighed. Ethjulede cykler er billigere på nettet. Ethjulede cyklerer en ny trend blandt de kvikke unge mennesker i Danmark.

Ethjulet Cykel – Køb billige ethjulede cykler til børn – voksne → – A24.dk

a24.dk/40-ethjuledecykler-legetoj

 Ethjulet cykel til børn og voksne. Se det store udvalg af ethjulede cykler på 16″, 18″, 20″ og 24″. Billige cykler på tilbud. Slip for fragten og køb idag.

Cykler, cykeldele, cykel tilbehør og ethjulede cykler

a24.dk/

A24.dk er førende indenfor cykeltilbehør, cykeltøj, cykeldele og et stort udvalg af reservedele til dincykel. Hurtig og god kundeservice med et smil.

Ethjulede cykler er det nye hit. – Tilbuds-cykler

tilbuds-cykler.dk/2016/04/01/ethjuledecykler/

 1. apr. 2016 – Så kan det ikke mere være en hemmelighed. Tilbuds-cykler er i luften. Gode tilbud – på de ethjulede cykler, som der bliver flere og flere af i …

Billige Ethjulede cykler på tilbud

cykler-tilbud.dk/ethjuledecykler.html

QU-AX er kvalitet der holder. Det er vigtigt, at du køber en god. og sikker ethjulet cykel første gang. QU-AX er kvalitet for både børn. og voksne legebørn.

Skriv et svar