Cykler sælger ikke sig selv.

Cykler skal være billige og have et fedt design.

Når man som cykelhandler skal have nye cykler på webshoppen, er det slet ikke så nemt. Alle cykler skal lægges ind med en lang række information, og så skal de se lidt lækre ud på hjemmesiden. De fleste producenter har billeder, men de er ikke altid særlig gode. Det virker som om man skal tage billeder først og siden hen sætte udstyr på cyklerne.

Haibike Challenge 8.50
Haibike Challenge 8.50

Derfor kan du ikke regne med at det du ser på billeder altid passer. Så kig på listen over udstyr for at være sikker. Når vi på A24 gennemgår billederne på de sidste nye designs, bliver billeder med fejl fjernet før de når at komme på shoppen, Vi vil ikke have billeder liggende med det forkerte udstyr. Men heldigvis kan forskellige grafiske programmer hjælpe på det,

Billige cykler på andre hjemmesider er ikke altid rettet. Sjældent tror jeg i virkeligheden. De har ikke folk der kan bruge tid på at restaurere et billede af en cykel. På A24 er det heldigvis anderledes, da der er ansat en gammel grafisk webmaster som kan få styr på alle de små problemer der opstår. Cykler med fedt design skal også helst være rigtig på hjemmesiden. Forkerte oplysninger duer ikke.

BMX Monz
BMX Monz

Børnecykler er mere præcise i salgsbilleder. Børnecykler ændrer sig heller ikke så meget hvert år som de voksne modeller. Børnecykler er stort set det samme som sidste år, og derfor er priserne også de samme. De voksnes cykler ændrer sig meget med hensyn til priser. Der kommer jo nyt design hvert år.
Godt eller skidt ? for de fleste er det ligegyldigt hvilket år de er fra, for der er ikke særlig store ændringer fra år til år.

I år kommer der mange nye cykler, for sidste år var der ikke tid til at lægge dem ind på siden, derfor er det stadig uvist hvilke mærker der kommer, men en ting er sikker. Det bliver kun de bedste mærker der kommer ind i år. Børnecykler er det samme som sidste år, men de nye billige cykler med lækkert design, skal nok komme lidt senere i år.

Er de så billige ? Nåh jooo. Måske. Der er ikke så mange billige cykler samme år som de kommer til salg. Man tjener simpelthen ikke så meget at det kan lade sig gøre. Sidste års cykler er meget nemmere at give et hurtigt prisdyk. Her kan man mange gange få importøren til at levere billige cykler, fordi der kommer alle de dyre og nye modeller med lækkert design.

Ethjulet cykel QU-AX luksus model
Ethjulet cykel QU-AX luksus model

De ethjulede cykler er lavet for at kunne holde. Specielt de ethjulede cykler fra QU-AX som har fået mange priser for lækkert design og for kvaliteten. QU-AX er tysk og med deres billige ethjulede cykel Only One kommer de ud til alle på det marked. Only One er billig men indeholder stadig de bedste dele. Kun de forskellige luksus modeller fra QU-AX overgår dem.

Du finder også en væltepeter og en balancecykel på shoppen. Derudover også en specielt fremstillet monstercykel.

 

Skriv et svar