Nutcase cykelhjelme

Nutcase Cykelhjelme til børn og voksne

Nutcase er en af de mest populære og solgte cykelhjelme til voksne og til børn.

Du kender godt fornemmelsen af at lave en god handel. Det gælder selvfølgelig også med din cykelhjelm. Nutcase Cykelhjelmen er gennemtestet på alle måder. Nutcase er oprindelig fra fra USA og har været den foretrukne cykelhjelm længe. Den er derfor godkendt efter meget strenge regler som kun er gode nok for en der kører cykel i USA. Godkendelserne på Nutcase cykelhjelmen er CPSC (USA) og CE EN-1078 og det er godkendelser som på alle måder er den bedste man kan få på en cykelhjelm. Den er selvfølgelig også godkendt i Danmark og resten af EU, da vi bruger de samme godkendelser her hjemme.

Cykelhjelmen passer perfekt på dit hovede.

For at få hjelmen til at passe helt perfekt på hovedet, er der lavet det smarte patenterede system, som udmærker sig med en nem justering: Skruespænde + skumindlæg. Så er du sikker på at din Nutcase cykelhjelm passer helt perfekt. Husk derfor at det kan være en god idé at købe den, så du evt. kan have et varmt indlæg i hjelmen om vinteren. Det er heller ikke sjovt at køre med en hjelm der er for lille.

Når hjelmen skal tages på eller af i et snuptag, er det vigtigt at specielt børn, kan finde ud af det. Så er du sikker på at børnene selv tager cykelhjelmen på, og du skal kun se at den er rigtig lukket. På nogle hjelme er det nærmest en videnskab at lukke spændet op ved hagen, og så gider børnene ikke at lukke hjelmen. Derfor er Nutcase cykelhjelmen udstyret med det geniale spænde, som med en magnetisk lås lukker hurtigt og nemt på et splitsekund. Den patenterede løsning, gør det utroligt nemt at lukke spændet, og løsne det igen på alle modellerne fra Nutcase.

Ventilation sikrer dig en behagelig cykeltur.

Der er mange gange utroligt varmt i en cykelhjelm. Men ikke i en Nutcase cykelhjelm. På alle Nutcase modellerne er der op til 11 kanaler med frisk luftgennemstrømning, som hjælper dig, med en behagelig temperatur i hjelmen på hele cykelturen. Det er virkelig smart og skal næsten prøves for at få den fulde effekt af det lille designede trick.

Vægt og design er ikke alt, men det hjælper.

Nutcase er ikke de letteste hjelme på markedet, men næsten. En gennemsnitlig voksenhjelm vejer mellem 336 og 538 gram. Incl skyggen. Skyggen på hjelmen kan tages af, hvis du synes det er nødvendigt eller ødelægger det flotte design. Normalt er skyggen en god hjælp når solen skinner. Skyggen tager lige det værste af solens stråler, så du ikke bliver generet i øjnene. Den tager også det værste vand når det regner.

Nutcase er kendt for de mange flotte designs og mange flotte mønstre. Specielt til børnene er der tænkt på at hjelmen skal have et flot billede som pryder på hele hjelmen. Det er alt lige fra små monstre til en hjelm der har hjerter over det hele. På Nutcase er det kun fantasien der sætter grænser, og hvert år kommer der nye spændende designs til.

Til de voksne, er der lavet en Solid hjelm. Det er en hjelm i kun en farve, der giver en ensfarvet og stilet hjelm. Solid kan være helt sort, hvid eller Shark Skin grå. Der findes også andre ensfarvede varianter i Solid varianterne.

Nutcase cykelhjelme på tilbud.

Nutcase er ikke en hjelm som så ofte kommer på tilbud. Tilbud og billige priser passer ligesom bedre til nogle af de andre mærker på markedet. Når jeg skriver tilbud, mener jeg ikke 50 kr. eller sådan noget salgs-bavl. Du kan sagtens finde en prisnedsættelse på et halvt hundrede kroner, men de rigtig store nedsættelser er ikke så almindelige. Det er simpelthen altid så eftertragtede, at nye designs bare indgår ved siden af de allerede flotte designs. Med tilbud, skulle det helst være så billigt at det ikke findes billigere på det danske marked, men ikke her…

Modellerne fra Nutcase ligner også hinanden meget selv om der er forskellige generationer. Generation 3 er den seneste, og der skal en fagmand til at se forskellen på de forskellige generationer. Jeg ved dog at det hovedsageligt er tykkelsen af hjelmen på udvalgte steder der er justeret. Skyggen er også kommet til ved generation 2. Men allerede i generation 1 fik hjelmene flere priser i Tænk og i andre magasiner.

Nutcase: Bedst i Test ?

Bedst i test er en god mærkat at have på sin hjelm, men bedst i test er ikke altid den eneste gode hjelm på markedet. Mange hjelme testes overhovedet ikke og Nutcase har ikke fået testet alle sine modeller. Dog er nogle fra generation 1 hjelmene testet, og har vundet en bedst i test. I skrivende stund er jeg ikke helt sikker på om man har testet hjelmene, som nu er forbedret med bedre passform og tykkere skal. Vi er nu nået til en generation 3 cykelhjelm som er endnu mere sikker end forgængeren.

Skal du have en flot og sikker cykelhjelm til børn eller en voksen, så er det et god valg at købe en Nutcase cykelhjelm.

Husk at der nu er lavet en ny type hjelme til de helt små. Det er Little Nutty XS, som hermed giver høj sikkerhed til de mindste i familien.

Nutcase blev opfundet til en fodboldkamp.

Nutcase blev grundlagt i 2000. Michael Morrow som opfandt den flotte hjelm kom oprindelig fra en stilling som kreativ direktør hos Nike, hvor var med til at designe deres store udvalg. Det hele startede egentlig som en lille joke med at komme tape i flotte farver på en gammel sort cykelhjelm til en fodboldkamp, og 5 år senere var Nutcase cykelhjelmen en realitet som kunne købes i butikkerne. Det var nu det startede med kreativt design, frem for de kedelige hjelme, man normalt ser i butikkerne. Senere er andre producenter gået med på ideen og har haft mere eller mindre kreative designs på deres hjelme. Det er dog kun Nutcase som har formået at lave et design som alle elsker og vil have.

Reflekser giver dig sikkerhed i mørket.

Cykelhjelme som har et flot design, bliver også set i trafikken, og er derved en hel del mere sikre end de farveløse hjelme der næsten bliver væk i gadebilledet. Nutcase har også reflekser som ses 360 grader når cykelhjelmen bæres på hovedet af både små og voksne.

Skriv et svar