Løbehjul på tilbud er en fed julegave

Løbehjul er blevet det nye sort. Løbehjul til børn eller til voksne, begge dele bliver solgt hele tiden her op mod jul. Priserne er i bund og kvaliteten er i top. Alle er glade og de fleste får de ønsker sig til jul. Lyserøde løbehjul til pigerne og de fede løbehjul med drager eller monstre til de legeglade børn.

city-scooter-big-wheel-hudora-alu-8-205-purple-205mm

De fleste modeller kommer fra Tyskland, hvor de har en meget længere tradition for at lave billige løbehjul til børn og voksne. Billige men ikke dårlige, nej de har styr på kvalitet og gode tilbud. Vi kunne lære noget her hjemme. De fleste har set de nye trends på ferien, for derefter at kunne købe dem året efter i Danmark. Vi er typisk et par år bagud her hjemme med Løbehjul til voksne og børn.

Tilbage i 1982 fik vi nye sjove cykler i Urania, som jeg arbejdede hos den gang. Urania cykler er på både godt og ondt en nytænkende butik med lagre fordelt i hele København. Parkeringskældre og selv på forskellige lofter rundt omkring i byen. Måske er det lavet om for længst. Nå men tilbage til 1982 hvor vi fik en ny sjov cykel ind af døren. Balance Cykler havde vist sig for første gang. De ser nemme ud, men er faktisk meget svære at køre på. Der var ikke nogen af de ansatte der kunne finde ud af det.

Senere på året kom der en Ethjulet Cykel 16″Ethjulet Cykel 18″Ethjulet Cykel 20″ og Ethjulet Cykel 24″. De var meget svære at køre på, men der var et par stykker som trænede hele tiden. Senere viste de det frem for kunderne. Det var ikke meningen at de skulle sælges, da det mest var cirkus og nogle få byggelegepladser der havde sådan nogle cykler. De er blevet meget mere inn og der sælges rigtig mange ethjulede cykler i Danmark.

De helt små er vilde med deres Løbecykler som giver dem mulighed for at køre på cykel fra 1-2 års alderen. De kan støtte med begge ben og lærer meget hurtigt at køre på en løbecykel. Motorik, indlæring og ballance bliver meget forbedret, og man mener at børnene får et stort forspring i forhold til dem der ikke har en løbecykel. Løbecykler fås selvfølgelig også med flere hjul og i forskellige smarte afskygninger. Helt sikkert en oplagt gaveidé.

Løbehjul med 4 Hjul er blevet et hit ligesom Løbehjul til voksne og børn er blevet det. Det har været noget for de fleste børn de sidste 10 år, og flere kan da også huske deres løbehjul fra den gang. Heldigvis er hjul, bremser og det bræt man står på blevet meget mere holdbart. Ikke noget med et styr der pludselig falder af. På nogle modeller er der løbehjul med lys.

Rulleskøjter Inliners var meget oppe i tiden for et par år siden. Og det kommer de så igen med jævne mellemrum. Det er sundt og giver god motion, hvis du bruger dem til mere end at falde lige ude foran huset. Men rulleskøjter er forholdsvis nemme at stå på, så du lærer det hurtigt. Men husk knæbeskyttere de første par gange.

Hvis du kører på Skateboard ved du hvor vigtigt det er med et ordentligt board. Et skateboard skal have ordentlige hjul og være lavet af det rigtige træ. Kinesisk træ er det træ som de fleste billige skateboards bruger, og det er også helt fint på de lidt billigere modeller. De professionelle skateboards skal helst have træ som f.eks. 7 lag Canadisk ahorn.

Sne Løbehjul er i et løbehjul med en plade under, så det ikke går ned gennem sneen. Det er sjovt at løbe på, og giver meget sjov leg for børn og voksne.

Tilbehør til et-hjulede cykler kan købes til cykler hvor sædet er gået i stykker eller man kan købe ny sadelstang til cyklen hvis sadelstangen har været savet af.

Trehjulet Cykler er alle børns drøm, som du nok også selv har haft da du var lille. Den gang kendte man ikke så meget til alle de forskellige gå cykler og alt det andet vi har idag, så derfor var det nok en trehjulet cykel som alle havde.

En Trækvogn bruges ofte i institutioner og på skoler. De er praktiske når man skal have en ordentlig gang madkasser eller tasker med i skoven, eller hvis man skal trække 2-3 små børn som ikke kan gå selv. Trækvognen er lavet så den holder og den er lavet af træ.

En Væltepeter er sjov, men så er det også sagt. Den hører ikke til i vores samfund idag.

Waveboard er et skateboard der er vendt på tværs og derefter savet midt over. Så er det sat sammen på midten med et led der kan dreje, og så har du et Waveboard. Det er selvfølgelig meget forsimplet fortalt, men er i princippet sådan det foregår.

Skriv et svar